【恩雅】 永恒之約

本文內容已被 [ sunshine1314 ] 在 2014-03-03 16:38:21 編輯過。如有問題,請報告版主或論壇管理刪除.

懷念昆明恐怖事件的所有受難者

ENYA  "If I Could Be Where You Are"

"If I Could Be Where You Are" lyrics
Enya

Where are you this moment?
only in my dreams.
You're missing,
but you're always
a heartbeat from me.
I'm lost now without you,
I don't know where you are.
I keep watching, I keep hoping,
but time keeps us apart
Is there a way I can find you,
is there a sign I should know,
is there a road I could follow,
to bring you back home?
Winter lies before me
now you're so far away
In the darkness of my dreaming
The light of you will stay
If I could be close beside you
if I could be where you are
if I could reach out and touch you
and bring you back home
to bring you back home to me

此刻你在哪裏? 歌詞

恩雅

此刻你在哪裏? 
僅在我的夢中
你消失了,但我依然感覺得到你的呼吸 
沒有你,我迷失了, 
我不知道你身在何處。 
我一直都在凝望著,我一直都在希望, 
但時間讓我們分開了

有沒有辦法讓我可以找到你, 
有沒有讓信息讓我尋 
有沒有一條可以能找到你所需走的路,
並可以帶你回去? 

那個冬季中
現在你已遠去, 
在我夢中的黑暗
你將保留著那道光

如果我能靠在你的身邊
如果我能在有你的地方
如果我伸出手就能觸摸到你
並帶你回去

有沒有辦法讓我可以找到你, 
有沒有讓信息讓我尋 
有沒有一條可以能找到你所需走的路,
並可以帶你回去?

所有跟帖: 

在恩雅純淨的歌聲中緬懷無辜的死難者,痛悼,追思。。。 -小得- 給 小得 發送悄悄話 小得 的博客首頁 (0 bytes) () 03/03/2014 postreply 16:41:40

願逝者安息! 願受害者身心早日得以治愈!. -sunshine1314- 給 sunshine1314 發送悄悄話 (0 bytes) () 03/03/2014 postreply 17:42:06

同願逝者安息! 願受害者身心早日得以治愈! -Loveforever1314- 給 Loveforever1314 發送悄悄話 Loveforever1314 的博客首頁 (0 bytes) () 03/03/2014 postreply 18:46:15

同悲悼! -10pm- 給 10pm 發送悄悄話 10pm 的博客首頁 (0 bytes) () 03/04/2014 postreply 11:02:52

嗯,不管怎樣,還是要充滿希望吧! -DUMARTINI- 給 DUMARTINI 發送悄悄話 DUMARTINI 的博客首頁 (0 bytes) () 03/04/2014 postreply 16:16:26

請您先登陸,再發跟帖!