正文

Upplevelsen om operationen

(2009-06-18 04:50:25) 下一個

Upplevelsen om operationen
Mitt i sömn hörde jag en avlägsen röst som ropar: Shine, Shine… Oj, jag ska göra operation idag, jag måstet skynda på, annars blir sent. Jag tänkte och försökte resa upp mig. Ligg stil, den lätta rösten igen. Jag öppnade en slump ögonlock och såg ljusa lamporna då kom jag på att nu är det klart. Jag har gjort operationen! Jag hann inte tänka hur det allt gick till så somnade jag igen.

Någon som väckt mig. Det var en manlig sjuksköterska. Han sa, nu flyttar jag dig från avvaktnings rum för att du inte behöver de här slangarna och apparater längre. Så jag flyttades till korridoren. Jag kände mig ingen ont utan bara trött, frös och inte kunde andas. Jag darrade och sa, jag fryser. Jag förstår och det är normallt, sa den kvinniga sjuksköterskan vänligt och gjorde någonting som jag känner mig genast varmare. Jag vet inte vad hon har gjort. Det verkade som ännu starkare ljus framför mig som gjorde mig varm?

De ville jag gå och fika. Hur går det till? Jag var så yr och trött. Men jag förstår att det är bra för patienter att röra på sig efter operationen så magen kan börja jobba så fort som möjligt. Enligt Kinesiska( 以防粘結 ). De hjälpte mig till fikarummet och hämtade macka och kaffe. Kaffe var gott. Jag orkade inte tugga mer än två bitar macka innan jag blev illamående igen. Så la jag mig igen i sängen.----men till sist, jag sa tack och adjö till personalen och satt mig i taxen och åkte hem. 18,15 samdag var jag hemma igen. Många stenar(tre stora resp. tre små) och gallen har plockats bort.

[ 打印 ]
閱讀 ()評論 (0)
評論
目前還沒有任何評論
登錄後才可評論.