一定為中華民族辦大事

轉載-標題: 驚天醜聞撕開黑幕:中國政治犯們,是如何在美國被敲骨吸髓的 (269 reads)
正文

用丹麥文;英文,對照中文,看清楚中國,到底是怎麽了? (圖)

(2008-05-21 01:58:47) 下一個


請全世界的正派人看看,中國共產黨,寄生的“中華人民共和國”,是怎樣的一個國家?

中華正國皇帝胡德斌於歐洲行宮。2008,5,21。

    胡言溫順胡族羞,
    德棄家園錦被丟!
    斌佩寶摻濤震住,
    皇天猴土狒將揪!

1-

 Jordskælv registreres scenen: øjnene af den kinesiske frivillige "Gouguan" / Wang Ding Song
請看博訊熱點: 四川地震 Se Boxun hot: Sichuan Jordskælv
( 博訊北京時間2008年5月21日 首發- 支持此文作者/記者 ) (Boxun - mai 21, 2008 de første - at støtte artiklens forfatter / journalist)

麵對汶川巨大的災難,大量的中國誌願者衝到了災區的第一線,是中國“公民精神”的一次集中亮相。 Wenchuan over for en kæmpe katastrofe, et stort antal kinesiske volontører i katastroferamte områder i den første linje er den "borgerlige ånd" af en centraliseret udseende. 然而,部分地方官員的表現,的確讓人大跌眼鏡。 Men en del af varetagelsen af lokale embedsmænd, folk virkelig overrasket. 以下摘錄部分誌願者眼中的“狗官”形象,記住,除了有可歌可泣的英雄事跡,還有這些“狗官”的斑斑劣跡。 Efter et uddrag fra øjnene af de frivillige, "Gouguan" image, huske på, at der ud over at flytte heroiske gerninger, disse "Gouguan" onde ugerninger. 因為,誌願者不是“狗官”們的領導,所以“狗官”連最起碼的避嫌之心都沒有,他們真可謂媚上欺下的奴才。 Dette skyldes, volontører er ikke "Gouguan" i lederskab, "Gouguan" Selv de mest elementære Bixian ikke har hjertet, de virkelig kan siges pro-tyran på slaven. 是否真假,請讀者可自度之。 Hvad enten sandt eller falsk, læseren kan være en grad af selvbestemmelse.
(博訊boxun.com) (Boxun.com)

一、什邡誌願者甲見聞錄 1. Shifang kendskab til et frivilligt

考慮良久,還是想把這個事說出來。 Overvej lang tid, eller ønsker at sige dette ting ud.

為什麽什邡遭了這麽大的難,卻隔了幾天時間才有消息透露出來? Hvorfor blev Shifang en så vanskelig, men på kun et par dage tid afsløres af nyheder » 我絕對不相信是通訊問題,什邡到德陽的路沒有一點損壞,就算手機沒有信號,開車到德陽報告是沒問題的。 Jeg absolut ikke tror, at kommunikation problemer, Shifang til Deyang er ingen skader på vejene, selv om telefonen ikke signal, kørte til Deyang betænkning er ikke problemet. 就算德陽ZF壓住了,到省城成都也就兩小時車程,難道真的幾萬名災民的性命還不如你某某人的烏紗帽嗎? Selv hvis ZF壓住Deyang, Chengdu, provins byer også to timer, virkelig titusinder af ofre i livet for visse personer, du ikke bryder sig om Wu Shamao? »

另外我們在紅白鎮後期搬運救災物資的時候,一大腹便便者走過來對我們五個人說,過來搬下東西。 Desuden er vi i den sidste del af byen rød og hvid transportere nødhjælp leverancer, når en potbellied der kom til os fem, sagde, at bevæge sig fra øst og vest. 口氣很大,當時我們出發前就有共識,絕對不要耍小性子,災民的心理受傷很大,我們沒有任何不滿的表示就跟著去了,當時就想的為了一切都是為了遭災的老鄉們。 Great tone, så har vi en konsensus før, tålmodighed er ikke manipulation, ofre for de store psykiske skader, vi ikke har udtrykt nogen utilfredshed med hensyn til, så alt er tænkt på katastrofen med henblik på at få Laoxiang.

結果我們搬運的居然是鹵肉,紅燒肉等熟食,另外還有啤酒等飲料。 De resultater, vi rent faktisk at flytte Lurou, Hong Shaorou, såsom mad, samt øl og andre drikkevarer. 我就很納悶,憑我的第一感覺,這些東西不可能是給災民吃的,我就隨口問了大腹便便一句,這些東西是給誰的哦? Jeg spekulerer på, med mit første indtryk, at disse ting ikke kan ofre til at spise, jeg stillede et potbellied Suikou én, for hvem disse ting er den åh » 大腹便便不耐煩的答了句,給指揮部。 En potbellied utålmodig af sætningen, til hovedsædet. 我又問,給什麽指揮部? Jeg spurgte, hvad kommandoen » 軍隊的還是地方的? Hæren eller lokale » 大腹提高了聲音說,地方的。 Forhøj stemme maven, steder. 我明白了怎麽回事。 Jeg kan forstå, hvordan sagen. 給這兒的地方官老爺們吃的。 Til den lokale tjenestemand herrene er her for at spise.

在後方救災物資運到鎮口的路上,沒有足夠的人過去搬運,我們5個雖然算不上多大的戰鬥力,但還是很能抗的,就為了他們領導搬這點東西,我們就興師動眾的。 I den bageste relief leverancer transporteres til byen på munden, ikke nok mennesker håndtering fortiden, vi har fem Selv om der ikke rigtig meget af kampene styrke, men stadig meget modstandsdygtige, der fører dem til at gå videre til dette ting, vi Xingshidongzhong af.

看看災民吃的什麽? Kig på ofrene spiste, hvad » 看看溫總理到了災區吃的什麽? Premier Wen at se på katastrofen område at spise, hvad » 論職務,比不過溫總理,論受苦,比不過災民。 På jobbet, Premier Wen end Men på den lidelse, end ofre. 你們憑什麽吃大魚大肉? Hvad du spiser Dayudarou » 還喝酒? Også drikke » 請問這幾個官老爺,你們是在過節嗎? Er dette et par officielle herremænd, du befinder dig i ferien? »

我想起來那個鎮長的樣子,中午我們在吃我們帶的壓縮餅幹時,有不少記者來采訪我們,說了一些我們見到的東西和事,過不一會那鎮長就告訴我們,要多說正麵的,多報道正麵的東西。 Jeg vil gerne hovedet op at se, ved middagstid, vi spiser, når vi bringe Yasuobinggan, mange journalister til at interviewe os, kan vi se, at en række ting, og en kort, mens borgmesteren fortalte os om, at At sige mere positive, mere positive ting rapporteret.

惡心! Kvalme! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

二、什邡誌願者乙見聞錄 Anden, Shifang kendskab til frivillige B

狗娘的! Moderen hund!

什邡市委書記和民政局局長接等我們的,一開始給我們形容災情如何嚴重,廣場上擺了幾千具遇難者屍體,一邊還請我們大魚大肉的吃。 Shifang City CPC Udvalg og sekretær for Borgerlige Anliggender Præsidiet, og så har vi til, vi begynder at beskrive, hvor alvorlig katastrofe, square står de tusindvis af kroppe af ofrene, mens også opfordret os til at spise Taiyutairou.

民政局局長居然還摸出瓶五糧液出來。 Selv sekretæren for Civil Affairs Bureau også for at udarbejde nye flasker Wuliangye ud.

氣得我們一口也吃不下啊,一聽到我們一千萬全是物資,他們馬上就打住了,說讓我們換種方式,他們需要的是錢,食品和棉被堆了一大倉庫。 Vi har en Qide Chi Buxia ah, en 10 mio vi har hørt alle de materialer, de øjeblikkeligt Dazhu, sagde: Lad os Huanzhongfangshi, de har brug for er penge, mad og quilts dynge et stort lager.

這就是前線真實的情況,我們看到的災情都是被當地政府審核過濾過的報道,全是歌功頌德。 Dette er den forreste linje reelle situation, vi ser katastrofen er ved at blive filtreret fra den lokale regering revisionsrapporter, alle roser.

然後我們去廣場分發食品給災民的時候,看到好多人都沒吃沒穿的,還有滿身是血的災民,心裏酸呐。 Så vi går til square af distributionen af fødevarer til ofre i tide, ingen ser mange mennesker spiser Mochuan, der opstår, er blod fra ofrene, hjerter syre Na.

所以,作為媒體要正麵的引導大家捐贈的方式,捐錢是最蠢的。 Derfor, medierne som en positiv guide til den måde, du donere, donere penge er den mest dum.

去前線挖人是不可能的,我們可以組成小分隊,到當地小廣場難民區為他們送食品和棉被以及搭帳篷。 To front-line grave er ikke muligt, kan vi danne team, den lille firkant til det lokale område for flygtningene, de sender fødevarer og tæpper og telte ride.

真想打爆那些貪官的頭! Dabao dem, der virkelig ønsker at korrupte den første!

三、彭州誌願者見聞錄 Tredje, Pengzhou volontører blev set og hørt

5月12日,四川發生罕見的地震災害,殃及四川多個城市。 Mai 12, og Sichuan i sjældne jordskælvet katastrofe, der rammer en række byer i Sichuan. 我們於5月12日晚接單位指令,到彭州援助抗震救災工作。 Vi i aftenen den 12 mai enheder til kommando, Pengzhou bistand til de jordskælvsramte relief arbejde. 我今天剛剛才被另一組同事換回來休整幾天在去。 I dag, jeg var kun lige kommet tilbage efter en anden gruppe af kolleger i de sidste par dage til at hvile. 我想還是寫點什麽,把我這幾天在彭州的所見所聞都寫出來。 Jeg vil gerne eller Xiedianshenme, Pengzhou i de sidste par dage, så jeg Duxiechulai. 抒發我的不滿情緒。 For at udtrykke min utilfredshed.

我們到彭州後,聽到的看到的,說心裏話讓我們都無法接受,畢竟從來沒有麵對過這樣的場麵。 Vi går til Pengzhou, hørte se, at sandheden, så vi ikke kan acceptere, når alt kommer til alt, er aldrig blevet konfronteret med en sådan scene. 小魚洞大橋垮塌、銀廠溝景區整個沒有了,山路無法通行,山上的百姓無任何消息。 Fisk-bro sammenbrud, Yin Changgou ikke hele området, utilgængelige bjergområder, bjerget mennesker uden nogen nyheder. 作為我們成都人非常熟悉的銀廠溝,我可以給大家說,以後都沒有了,因為銀廠溝周圍的山峰垮塌,已經將整個銀廠溝都埋了。 Som vi Chengdu folk er meget fortrolig med Yin Changgou, jeg kan sige til alle, ikke efter, fordi Yin Changgou omkring bjerget jordskred, har en hel Yin Changgou er begravet. 龍門山景區也是一樣的,也沒有了。 Longmenshan område er det samme, nej. 我們在這裏看到了很多的山民,從山上步行下山,翻山、涉水,幾天沒吃飯,最後走路出來,非常的慘,給我們很大的震撼! Her ser vi en masse bjerg folk, fra bjergene til at gå ned af bjerget, Fanshan, Wading, for et par dage ikke spiser, og den sidste til at gå ud, meget tragisk, meget chokerende for os! 在災民安置點,我們也看到了很多的熱心群眾自發的組織起來運送很多東西,無償的幫忙,有很多都出乎我們意料。 Ofre i bosættelserne, vi ser også en masse entusiastiske mennesker spontant organiseret leveringen af mange ting, fri for hjælp, mange er uden for vores forventninger.

但是在這裏我想說,這麽幾天的經曆,我的心情非常的不滿。 Men her vil jeg gerne sige, så erfaringerne fra de sidste par dage, jeg føler meget utilfredse. 原因都是因為我經曆的這些事情: Årsagerne er, fordi jeg oplevede i disse sager:

我們到了彭州後,發現彭州政府對整個事件組織非常之混亂,包括我們在內有各地的人都在那裏援助工作,什麽都沒有給我們說,也沒有人專門的組織。 Vi gik til Pengzhou og fundet Pengzhou statslige organisationer i hele episoden er meget kaotisk, herunder, vi har folk fra hele hjælpearbejdere er der, vi har intet at sige, ikke en bestemt organisation. 有很多誌願者到那以後找不到組織。 Der er mange frivillige gå efter de organisationer, ikke kan finde.

部分彭州政府工作人員工作極其不負責任,有很多誌願者組織起運送的物資到彭州,居然找不到人接手,那些工作人員全部坐在彭州的行政中心廣場那裏,就象大爺一樣坐著等著別人送東西去,又沒有一個很明確的向導和路標,很多人找都找不到,找到了還沒有人下貨,還要自己找幾個誌願者去把物資搬下來。 Pengzhou del af de ansatte arbejder ekstremt uansvarligt, der er mange frivillige organisationer fra levering af forsyninger til Pengzhou, heller ikke kan finde folk til at tage over, alle dem, der sidder i Pengzhou personale i den centrale kvadrat, hvor der som samme møde venter på Abai Send ting for andre mennesker, ikke en klar vejledning og vejskilte, en masse mennesker søger ikke kan findes og fandtes ingen under lasten, men også finde sig et par frivillige til at flytte materiale ned. 別個捐的衣服放在中轉點,中轉點撤了,那些衣服就堆到地下,就不要了,又沒人管。 Undlad at donere tøj på en transit-punkt, nedtagning transithavn for dem tøj til luv i stueetagen, ikke gør det, og Moren Guan.

一天晚上23時左右,幾輛由外地開來的卡車到了彭州,具體從什麽地方來的我忘記了,拉了滿滿幾車物資,卻找不到人接手,問我,我說我也不是很清楚,我說你們去問一下廣場上的那些接待的人員。 En nat omkring 23 o'clock, flere fra marken til at åbne lastbil til Pengzhou, specifik til det sted fra, hvad jeg har glemt, trækkes et par biler fulde materiale, men ikke kan finde folk til at tage over, spurgte mig, sagde jeg, jeg var ikke meget Det står klart, vil jeg bede dig om at klikke på pladsen til at modtage disse medarbejdere. 那幾個人去轉了一圈回來給我說,他們去問了,被告知彭州民政局的工作人員下午6點鍾下班了,他們的接待攤攤都撤了! Antallet af mennesker til at slå en LAP tilbage til mig, de spørger, Pengzhou Civil Affairs Bureau blev informeret af personalet 18:00 10 minutter fra arbejde, de alle deler reception andel demontering! 我當時真的說實話我真的不知道該說什麽好! Jeg var virkelig fortæller sandheden, jeg virkelig ikke kender Shuishenmehao! 真的隻氣憤。 Kun virkelig vred. 在這種非常時期,別個多遠把遠來給你送東西,這麽多工作人員,這麽多群眾,這麽多誌願者,哪個不是熬通宵? I denne ekstraordinære periode, den anden en langt væk til at sende ting til dig, så mange ansatte, så mange mennesker, så mange frivillige, som ikke koge overnight » 救災還有下班的,我第一次聽說! Fritagelsen arbejde der, den første gang jeg hørte det! 第二天我們去問了一名民政局的工作人員,是個女的,她居然還好意思多委屈的給我說:哎呀好惱火哦,捐那麽多東西來,我們晚上6點鍾才下班,第二天早上7點鍾就又要上班了。 Næste dag beder vi et personale i den civile anliggender Bureau, er en kvinde, hun også Haoyi Si endnu mere forurettede til mig: Ups godt irriteret Åh, så mange ting at donere, vi 18:00 10 minutter før arbejde den næste dag 7:00 am arbejder også på klokken. 我日老子當時好想兩啪撚痰吐到她臉上! Jeg var jeg Haoxiang to啪twist sputum spytte hendes ansigt! 我在那裏幾天,我就親眼看見幾次別人捐贈的物資來,找不到地方接,別個隻好都開個車子拉到都江堰去了。 Jeg var der et par dage, jeg har set flere andre doneret materialer, ikke kan finde lokal adgang, behøver ikke at have en åben bil trukket til Dujiangyan.

還有一次,有個小夥子捐了幾箱藥品,民政局幾爺子唧唧歪歪的還多不願意收的,那個小夥子毛了,我看到他把民政局那個接待的桌子都掀了,差點打起來,那個小夥子說的:你們搞清楚,我捐這些藥是捐給災民的,又不是捐給你們的。 En anden gang, et ungt menneske har doneret flere kasser narkotika, flere Civil Affairs Bureau of Secretary-Jijiwaiwai mere tilbageholdende med at lukke den, at den unge Mao, jeg kan se ham, at den borgerlige Anliggender Bureau modtaget en ophæve alle de tabeller, næsten Fight igen, at den unge mand sagde: Er du forstår, jeg donerede til disse stoffer er doneret til ofrene, ikke er doneret til dig. 我就站在邊邊上看,最後還不是收了。 Jeg står Bianbian, den endelige indsamles ikke.

還有一次,一個浙江老板自己買的水買的麵包蛋糕,用卡車運過來,找到他們,你說你不接喃就算了,好話總該給別個說幾句嘛,謝謝了,辛苦了,話都說不來,居然給別個說的:我們這物資很多了,不需要了,你自己想辦法! Ved en anden lejlighed, en ejer af Zhejiang købe deres eget vand til at købe brød, kage, der sendes med lastbil over at finde dem, du siger du ikke selv da furaner, de fine ord fra de andre havde at sige et par ord til dem, tak, hårdt, Yue Bulai det hele, ikke en overraskelse at sige: Vi havde en masse af dette materiale, ikke gør det, du tror måder! 那麽多水啊麵包堆在一個廠的壩壩頭,那麽大的天氣,麵包這些熟食早就全部爛了,又不的人去管。 Ah så mange vand-reaktoren i en brød fabrik壩頭dæmningen, så meget vejret, brød har alle disse rådne fødevarer, ikke til mennesker. 最後幾個彭州當地人看不下去了,因為他們在山上遇到的解放軍,解放軍給他們說的好多戰士在山上都沒有水喝沒有飯吃,再下來看到這些東西都堆到那裏爛,老百姓肯定鬼火冒三,就說自己組織些誌願者來拉到山上去,民政局的又不準,又是差點打起來。 Pengzhou Kanbuxiaqu sidste par lokalbefolkningen, fordi de er stødt på i de bjerge af Folkets Befrielseshær Folkets Befrielseshær til at give dem, at mange krigere i bjergene har ingen mad at spise noget vand at drikke, og derefter ned for at se, hvor disse ting Doudui Black, den almindelige befolkning Guihuo sikkert tage tre, sagde hans organisation sendt flere frivillige til at bjergene til, Civil Affairs Bureau er ikke tilladt, er næsten bryder ud.

一天,我正在廣場上上班,看見一個大約70歲左右的老太婆,衣服稀爛,我就去問她,她說她從山上走下來的,因為有病到醫院去醫治後現在出來了,我問了醫院,答複我她的病還需要住院治療,她是什麽病我記不清了,我就請示領導,領導說的喊我問下衛生局怎麽辦。 En dag var jeg arbejder på pladsen, for at se, om en 70-årig kvinde rundt, tøj Xilan, spørger jeg hende, hun sagde, at hendes tur ned fra bjergene, fordi de syge på hospitalet efter behandling i nu, spurgte jeg Hospital, i hendes svar, jeg har også brug for hospitalsbehandling, hun er ikke huske, hvad sygdom jeg havde, jeg spurgte lederskab, lederskab, at opfordringen Jeg spurgte, hvordan du gør under Health Bureau. 我打電話給衛生局,接電話的是個女的,我把情況說了,她給我說的她們那就隻有她一個人,沒人了,這種事情也不該她們管,找她們雜子? Jeg ringede Health Bureau, telefonen er en kvinde, jeg sagde den situation, hun sagde til mig, at de kun ville hendes person, ingen har den slags ting bør ikke deres besiddelse, til at finde deres søn diverse » 喊老太婆自己想辦法! Gammel kvinde gerne vil kalde deres egen måde! 我日哦,一個70歲的老人自己能雜個想辦法喃? I, oh, en 70-årig mand, jeg kan tænke på måder at diverse furaner » 最後還不是我們領導切聯係了一家醫院先給老太婆住起。 Ledelsen er ikke Final Cut kontakte hospitalet har sat en indledende gamle kone bor. 病人的事情我不找衛生局我未必切找公安局唆? Patienter ting, jeg ikke kan finde Sundhed Kontor for Offentlig Sikkerhed Bureau, jeg kan ikke skæres Melder » 喜劇求得很! Comedy for det!

這些事情這幾天我遇到的太多了,其實說實話,我不是彭州人,我也不會幫哪個說話,但是彭州一些機關工作人員的態度確實讓我感到很羞恥,我覺得你們並不光是丟彭州人的臉,更是丟了四川人的臉。 Disse ting, jeg er stødt på i de sidste par dage for mange i øvrigt fortælle sandheden, jeg ved ikke Pengzhou, som jeg også vil ikke hjælpe at tale, men nogle offentlige ansatte Pengzhou indstilling virkelig gør mig meget flov over, jeg tror, du er ikke alene Pengzhou tabte ansigt, mere er tabt Sichuanese ansigt. 就象前麵一些人發的帖子,說的為什麽電視上沒有雜個多的報道彭州,其實說句實話,彭州這次的災害並不亞於北川、都江堰、什邡這些,為什麽報道得不多。 Som nogle folk i front af de stillinger, sagde i fjernsynet, hvorfor ikke mere end en diverse rapporter Pengzhou i virkeligheden sige sandheden, Pengzhou denne katastrofe og ikke mindre end North River, Dujiangyan, Shifang disse, hvorfor rapporten得不mere. 我覺得和政府,和這些機關工作人員對工作的態度就是一個最好的答案了。 Jeg tror og regeringen, og dem, regeringen arbejdskraft til at arbejde holdning er det bedste svar. 我雖然不是彭州人,但是我都覺得寒心,居然在這種全國人民都在抗震救災的時候,死了那麽多人,那麽多人前半輩子全部白幹了,除了一條命,什麽都沒有了,這些人居然還會不當一回事。 Selv om jeg ikke Pengzhou, men jeg føler, at knogle-køling, selv i dette land mennesker er i jordskælvet relief, når så mange mennesker døde, så mange mennesker gjorde før Ban Beizi alle hvide, bortset fra et liv, har ingenting, disse mennesker Én ting vil endog forkert. 還不是別個地方的事,就是你們自己彭州的事埃我真的不曉得這些人腦殼裏麵裝的是啥子。 Er det ikke et spørgsmål om andre steder, det er dine egne ting og Egypten Pengzhou jeg virkelig ikke kender disse mennesker Manaoke installeret inde i Shazi.

我就是上來想發泄一下自己的不滿,有些言語有點過激。 Jeg vil blot lufte nogle af deres egne utilfredshed med nogle ord lidt for radikal. 並沒其他什麽意思,希望大家能夠頂上去。 Hvad er pointen med at ingen andre, at vi kan til toppen. [博訊首發,轉載請注明出處]- 支持此文作者/記者 [Boxun startmotor, genoptryk venligst reference] - at støtte artiklens forfatter / reporter (博訊boxun.com) (Boxun.com)

2-
Earthquake recorded the scene: the eyes of the Chinese volunteers "Gouguan" / Wang Ding Song
請看博訊熱點: 四川地震 See Boxun hot: Sichuan Earthquake
( 博訊北京時間2008年5月21日 首發- 支持此文作者/記者 ) (Boxun - May 21, 2008 the first - to support the article author / journalist)

麵對汶川巨大的災難,大量的中國誌願者衝到了災區的第一線,是中國“公民精神”的一次集中亮相。 Wenchuan the face of a huge disaster, a large number of Chinese volunteers into the disaster areas of the first line is the "civic spirit" of a centralized appearance. 然而,部分地方官員的表現,的確讓人大跌眼鏡。 However, part of the performance of local officials, people really surprised. 以下摘錄部分誌願者眼中的“狗官”形象,記住,除了有可歌可泣的英雄事跡,還有這些“狗官”的斑斑劣跡。 Following an excerpt from the eyes of the volunteers, "Gouguan" image, keep in mind that in addition to moving the heroic deeds, these "Gouguan" evil misdeeds. 因為,誌願者不是“狗官”們的領導,所以“狗官”連最起碼的避嫌之心都沒有,他們真可謂媚上欺下的奴才。 This is because volunteers are not "Gouguan" in the leadership, "Gouguan" Even the most basic Bixian have not the heart, they really can be said pro-bully on the slave. 是否真假,請讀者可自度之。 Whether true or false, the reader may be a degree of self.
(博訊boxun.com) (Boxun.com)

一、什邡誌願者甲見聞錄 1. Shifang knowledge of a volunteer

考慮良久,還是想把這個事說出來。 Consider a long time, or want to say this thing out.

為什麽什邡遭了這麽大的難,卻隔了幾天時間才有消息透露出來? Why was the Shifang such a difficult, but at only a few days time disclosed by the news » 我絕對不相信是通訊問題,什邡到德陽的路沒有一點損壞,就算手機沒有信號,開車到德陽報告是沒問題的。 I absolutely do not believe that the communications problems, Shifang to Deyang is no damage to the road, even if the phone does not signal, drove to the Deyang report is not the problem. 就算德陽ZF壓住了,到省城成都也就兩小時車程,難道真的幾萬名災民的性命還不如你某某人的烏紗帽嗎? Even if the ZF壓住Deyang, to Chengdu, provincial towns also two hours, really tens of thousands of victims in the lives of certain people you do not like the Wu Shamao? »

另外我們在紅白鎮後期搬運救災物資的時候,一大腹便便者走過來對我們五個人說,過來搬下東西。 In addition, we in the latter part of the town red and white carry relief supplies when a potbellied who came to us five, said that the move from the East and West. 口氣很大,當時我們出發前就有共識,絕對不要耍小性子,災民的心理受傷很大,我們沒有任何不滿的表示就跟著去了,當時就想的為了一切都是為了遭災的老鄉們。 Great tone, then we have a consensus before, patience is not manipulation, the victims of the great psychological injuries, we have not expressed any dissatisfaction with respect to, then everything is thought to the disaster in order to have the Laoxiang.

結果我們搬運的居然是鹵肉,紅燒肉等熟食,另外還有啤酒等飲料。 The results we are actually moving the Lurou, Hong Shaorou, such as cooked food, as well as beer and other drinks. 我就很納悶,憑我的第一感覺,這些東西不可能是給災民吃的,我就隨口問了大腹便便一句,這些東西是給誰的哦? I would wonder, with my first impression, these things can not be victims to eat, I asked a potbellied Suikou one, to whom these things is the oh » 大腹便便不耐煩的答了句,給指揮部。 A potbellied impatient of the sentence, to the headquarters. 我又問,給什麽指揮部? I asked, to what command » 軍隊的還是地方的? The army or local » 大腹提高了聲音說,地方的。 Raise the voice of the abdomen, places. 我明白了怎麽回事。 I understand how the matter. 給這兒的地方官老爺們吃的。 To the local official lords are here to eat.

在後方救災物資運到鎮口的路上,沒有足夠的人過去搬運,我們5個雖然算不上多大的戰鬥力,但還是很能抗的,就為了他們領導搬這點東西,我們就興師動眾的。 In the rear relief supplies transported to the town on the mouth, not enough people handling the past, we have five Although not really much of the fighting strength, but still very resistant, leading them to move on to this thing, we Xingshidongzhong of.

看看災民吃的什麽? Look at the victims ate what » 看看溫總理到了災區吃的什麽? Premier Wen to look at the disaster area to eat what » 論職務,比不過溫總理,論受苦,比不過災民。 On the job, Premier Wen than However, on the suffering, than the victims, however. 你們憑什麽吃大魚大肉? What you eat Dayudarou » 還喝酒? Also drink » 請問這幾個官老爺,你們是在過節嗎? Is this a few official lords, you are in the holidays? »

我想起來那個鎮長的樣子,中午我們在吃我們帶的壓縮餅幹時,有不少記者來采訪我們,說了一些我們見到的東西和事,過不一會那鎮長就告訴我們,要多說正麵的,多報道正麵的東西。 I would like to head up that look, at noon we eat when we bring the Yasuobinggan, many reporters to interview us, we see that a number of things and, a short while the mayor told us that To say more positive, more positive things reported.

惡心! Nausea! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

二、什邡誌願者乙見聞錄 Second, Shifang knowledge of volunteers B

狗娘的! The mother dog!

什邡市委書記和民政局局長接等我們的,一開始給我們形容災情如何嚴重,廣場上擺了幾千具遇難者屍體,一邊還請我們大魚大肉的吃。 Shifang City CPC Committee and the Secretary for Civil Affairs Bureau, and so we have to, we start to describe how serious the disaster, the square facing the thousands of bodies of the victims, while also invited us to eat the Taiyutairou.

民政局局長居然還摸出瓶五糧液出來。 Even the Secretary for Civil Affairs Bureau also order to work out new bottles Wuliangye out.

氣得我們一口也吃不下啊,一聽到我們一千萬全是物資,他們馬上就打住了,說讓我們換種方式,他們需要的是錢,食品和棉被堆了一大倉庫。 We have a Qide Chi Buxia ah, a 10 million we have heard all materials, they immediately Dazhu, said: Let us Huanzhongfangshi, they need is money, food and quilts heap a large warehouse.

這就是前線真實的情況,我們看到的災情都是被當地政府審核過濾過的報道,全是歌功頌德。 This is the front-line real situation, we see the disaster are being filtered off the local government audit reports, all praises.

然後我們去廣場分發食品給災民的時候,看到好多人都沒吃沒穿的,還有滿身是血的災民,心裏酸呐。 Then we go to the square of the distribution of food to victims in time, no see many people eat Mochuan, there emerge is the blood of the victims, hearts acid Na.

所以,作為媒體要正麵的引導大家捐贈的方式,捐錢是最蠢的。 Therefore, the media as a positive guide to the way you donate, donate money is the most stupid.

去前線挖人是不可能的,我們可以組成小分隊,到當地小廣場難民區為他們送食品和棉被以及搭帳篷。 To front-line digging is not possible, we may form the team, the small square to the local area for the refugees they send food and blankets and tents ride.

真想打爆那些貪官的頭! Dabao those who really want to corrupt the first!

三、彭州誌願者見聞錄 Third, Pengzhou volunteers were seen and heard

5月12日,四川發生罕見的地震災害,殃及四川多個城市。 May 12, and Sichuan in rare earthquake disaster, affecting a number of cities in Sichuan. 我們於5月12日晚接單位指令,到彭州援助抗震救災工作。 We in the evening of May 12 units to command, Pengzhou assistance to the earthquake relief work. 我今天剛剛才被另一組同事換回來休整幾天在去。 Today, I was only just come back for another group of colleagues in the past few days to rest. 我想還是寫點什麽,把我這幾天在彭州的所見所聞都寫出來。 I would like to or Xiedianshenme, Pengzhou in the past few days I saw Duxiechulai. 抒發我的不滿情緒。 To express my discontent.

我們到彭州後,聽到的看到的,說心裏話讓我們都無法接受,畢竟從來沒有麵對過這樣的場麵。 We go to the Pengzhou, heard see that the truth so that we can not accept, after all, has never had to face such a scene. 小魚洞大橋垮塌、銀廠溝景區整個沒有了,山路無法通行,山上的百姓無任何消息。 Fish-Bridge Collapse, Yin Changgou not the whole area, inaccessible mountain, the mountain people without any news. 作為我們成都人非常熟悉的銀廠溝,我可以給大家說,以後都沒有了,因為銀廠溝周圍的山峰垮塌,已經將整個銀廠溝都埋了。 As we Chengdu people are very familiar with the Yin Changgou, I can say to everyone, not after, because Yin Changgou around the mountain landslide, has a whole Yin Changgou are buried. 龍門山景區也是一樣的,也沒有了。 Longmenshan area is the same, no. 我們在這裏看到了很多的山民,從山上步行下山,翻山、涉水,幾天沒吃飯,最後走路出來,非常的慘,給我們很大的震撼! Here we see a lot of mountain people, from the hills to walk down the mountain, Fanshan, wading, a few days did not eat, and the last to walk out, very tragic, very shocking to us! 在災民安置點,我們也看到了很多的熱心群眾自發的組織起來運送很多東西,無償的幫忙,有很多都出乎我們意料。 Victims in settlements, we also see a lot of enthusiastic people spontaneously organized the delivery of many things, free of help, many are beyond our expectations.

但是在這裏我想說,這麽幾天的經曆,我的心情非常的不滿。 But here I want to say, so the experience of the past few days, I feel very dissatisfied. 原因都是因為我經曆的這些事情: Reasons are because I experienced in these matters:

我們到了彭州後,發現彭州政府對整個事件組織非常之混亂,包括我們在內有各地的人都在那裏援助工作,什麽都沒有給我們說,也沒有人專門的組織。 We went to the Pengzhou, found Pengzhou government organizations of the whole incident is very chaotic, including, we have people from all over the aid workers are there, we have nothing to say, no one specific organization. 有很多誌願者到那以後找不到組織。 There are many volunteers go after the organizations can not find.

部分彭州政府工作人員工作極其不負責任,有很多誌願者組織起運送的物資到彭州,居然找不到人接手,那些工作人員全部坐在彭州的行政中心廣場那裏,就象大爺一樣坐著等著別人送東西去,又沒有一個很明確的向導和路標,很多人找都找不到,找到了還沒有人下貨,還要自己找幾個誌願者去把物資搬下來。 Pengzhou part of the staff work extremely irresponsible, there are many volunteer organizations from the delivery of supplies to Pengzhou, even can not find people to take over, all those sitting in Pengzhou staff of the central square where, as the same sitting waiting for Abai Send things to other people, not a clear guide and road signs, a lot of people looking for can not be found and found no one under the cargo, but also find themselves a few volunteers to move the material down. 別個捐的衣服放在中轉點,中轉點撤了,那些衣服就堆到地下,就不要了,又沒人管。 Do not donate clothes on a transit point, dismantling a transit point for those clothes to pile on the ground floor, do not, and Moren Guan.

一天晚上23時左右,幾輛由外地開來的卡車到了彭州,具體從什麽地方來的我忘記了,拉了滿滿幾車物資,卻找不到人接手,問我,我說我也不是很清楚,我說你們去問一下廣場上的那些接待的人員。 One night around 23 o'clock, several from the field to open the truck to the Pengzhou, specific to the place from what I forgot, pull a few cars full material, but can not find people to take over, asked me, I said I was not very Clearly, I ask that you click on the square to receive those personnel. 那幾個人去轉了一圈回來給我說,他們去問了,被告知彭州民政局的工作人員下午6點鍾下班了,他們的接待攤攤都撤了! The number of people to turn a lap back to me, they ask, Pengzhou Civil Affairs Bureau was informed of the staff 18:00 10 minutes from work, they all share the reception share dismantling! 我當時真的說實話我真的不知道該說什麽好! I was really telling the truth, I really do not know the Shuishenmehao! 真的隻氣憤。 Only really angry. 在這種非常時期,別個多遠把遠來給你送東西,這麽多工作人員,這麽多群眾,這麽多誌願者,哪個不是熬通宵? In this extraordinary period, the other a far distant to send things to you, so many staff, so many people, so many volunteers, which is not boil overnight » 救災還有下班的,我第一次聽說! The relief work there, the first time I heard that! 第二天我們去問了一名民政局的工作人員,是個女的,她居然還好意思多委屈的給我說:哎呀好惱火哦,捐那麽多東西來,我們晚上6點鍾才下班,第二天早上7點鍾就又要上班了。 The next day we ask a staff of the Civil Affairs Bureau, is a woman, she also Haoyi Si even more aggrieved to me: Oops good irritated Oh, so many things to donate, we 18:00 10 minutes before work the next day 7:00 am also working on the bell. 我日老子當時好想兩啪撚痰吐到她臉上! I, I was Haoxiang two啪twist sputum spit her face! 我在那裏幾天,我就親眼看見幾次別人捐贈的物資來,找不到地方接,別個隻好都開個車子拉到都江堰去了。 I was there a few days, I saw several others donated materials, can not find local access, do not have to have a open a car pulled to the Dujiangyan.

還有一次,有個小夥子捐了幾箱藥品,民政局幾爺子唧唧歪歪的還多不願意收的,那個小夥子毛了,我看到他把民政局那個接待的桌子都掀了,差點打起來,那個小夥子說的:你們搞清楚,我捐這些藥是捐給災民的,又不是捐給你們的。 Another time, a youngster has donated several boxes drugs, several Civil Affairs Bureau of the Secretary-Jijiwaiwai more reluctant to close, that the young Mao, I see him that the Civil Affairs Bureau received a lift all the tables, almost Fight again, that the young man said: Do you understand, I donated to these drugs are donated to the victims, is not donated to you. 我就站在邊邊上看,最後還不是收了。 I stand Bianbian, the final is not collected.

還有一次,一個浙江老板自己買的水買的麵包蛋糕,用卡車運過來,找到他們,你說你不接喃就算了,好話總該給別個說幾句嘛,謝謝了,辛苦了,話都說不來,居然給別個說的:我們這物資很多了,不需要了,你自己想辦法! On another occasion, an owner of Zhejiang buy their own water to buy bread cake, shipped by truck over to find them, you say you do not even then furans, the fine words of the other were to say a few words to them, thank you, hard, Yue Bulai it all, not a surprise to say: We had a lot of this material, do not, you think of ways! 那麽多水啊麵包堆在一個廠的壩壩頭,那麽大的天氣,麵包這些熟食早就全部爛了,又不的人去管。 Ah so many water reactor in a bread factory壩頭the dam, so much the weather, bread have all these rotten food, not to the people. 最後幾個彭州當地人看不下去了,因為他們在山上遇到的解放軍,解放軍給他們說的好多戰士在山上都沒有水喝沒有飯吃,再下來看到這些東西都堆到那裏爛,老百姓肯定鬼火冒三,就說自己組織些誌願者來拉到山上去,民政局的又不準,又是差點打起來。 Pengzhou Kanbuxiaqu last few locals, because they encountered in the mountains of the People's Liberation Army, the People's Liberation Army to give them that many fighters in the mountains have no food to eat no water to drink, and then down to see where these things Doudui Black, the ordinary people Guihuo certainly take three, said his organization sent more volunteers to the mountains to, the Civil Affairs Bureau is not allowed, is almost breaks out.

一天,我正在廣場上上班,看見一個大約70歲左右的老太婆,衣服稀爛,我就去問她,她說她從山上走下來的,因為有病到醫院去醫治後現在出來了,我問了醫院,答複我她的病還需要住院治療,她是什麽病我記不清了,我就請示領導,領導說的喊我問下衛生局怎麽辦。 One day, I was working on the square, to see about a 70-year-old woman around, clothing Xilan, I ask her, she said that her walk down from the hills, because the sick to the hospital after treatment by now, I asked the Hospital, in her reply, I also need hospital treatment, she is not remember what disease I had, I asked the leadership, leadership that the call I asked how to do under the Health Bureau. 我打電話給衛生局,接電話的是個女的,我把情況說了,她給我說的她們那就隻有她一個人,沒人了,這種事情也不該她們管,找她們雜子? I called the Health Bureau, the phone is a woman, I said the situation, she said to me they would only her person, no one has this kind of thing should not their possession, to find their son miscellaneous » 喊老太婆自己想辦法! Old woman would like to call their own way! 我日哦,一個70歲的老人自己能雜個想辦法喃? I, oh, a 70-year-old man I can think of ways of miscellaneous furans » 最後還不是我們領導切聯係了一家醫院先給老太婆住起。 Our leadership is not the final cut contact the hospital has set an initial old woman living. 病人的事情我不找衛生局我未必切找公安局唆? Patients things I do not find Health Bureau for Public Security Bureau, I may not be cut Suo » 喜劇求得很! Comedy for it!

這些事情這幾天我遇到的太多了,其實說實話,我不是彭州人,我也不會幫哪個說話,但是彭州一些機關工作人員的態度確實讓我感到很羞恥,我覺得你們並不光是丟彭州人的臉,更是丟了四川人的臉。 These things I encountered in the past few days too many, in fact, tell the truth, I do not Pengzhou, which I also will not help to speak, but some government workers Pengzhou attitude really makes me feel very ashamed of, I think you are not alone Pengzhou lost the face, more is lost Sichuanese face. 就象前麵一些人發的帖子,說的為什麽電視上沒有雜個多的報道彭州,其實說句實話,彭州這次的災害並不亞於北川、都江堰、什邡這些,為什麽報道得不多。 As some people in front of the posts, said on television why not more than a miscellaneous reports Pengzhou, in fact, say the truth, Pengzhou this disaster and no less than the North River, the Dujiangyan, Shifang these, why report得不more. 我覺得和政府,和這些機關工作人員對工作的態度就是一個最好的答案了。 I think and the government, and those government workers to work attitude is the best answer. 我雖然不是彭州人,但是我都覺得寒心,居然在這種全國人民都在抗震救災的時候,死了那麽多人,那麽多人前半輩子全部白幹了,除了一條命,什麽都沒有了,這些人居然還會不當一回事。 Although I am not Pengzhou, but I feel that bone-chilling, even in this country people are in earthquake relief when so many people died, so many people did before Ban Beizi all white, apart from a life, have nothing, these people One thing will even improper. 還不是別個地方的事,就是你們自己彭州的事埃我真的不曉得這些人腦殼裏麵裝的是啥子。 Is not a matter of other places, that is your own thing and Egypt Pengzhou I really do not know these people Manaoke installed inside the Shazi.

我就是上來想發泄一下自己的不滿,有些言語有點過激。 I just want to vent some of their own dissatisfaction with some words a bit too radical. 並沒其他什麽意思,希望大家能夠頂上去。 What is the point of no other that we can to the top. [博訊首發,轉載請注明出處]- 支持此文作者/記者 [Boxun starter, reprint please reference] - to support the article author / reporter (博訊boxun.com) (Boxun.com)

[ 打印 ]
閱讀 ()評論 (0)
評論
目前還沒有任何評論
登錄後才可評論.